Reunió Conveni Autonòmic 16/9/2016

Queda poc per tancar el conveni, que tindrà una vigencia de 3 anys.
Només ens separa l’increment salarial i la seva revisió.
Recordar que la patronal oferia un 0,5% cadascun dels 3 anys sense revisió i nosaltres demanavem un 3% amb revisió IPC Català.
Actualment estem amb un 1,5% pero ens separa la revisió; ells volen un increment fix i nosaltres demanem garantia per si la inflació puja molt (sobretot al 2018 ja que al 2016 no superarà ni de lluny aquest 1,5% i el 2017 diuen que tampoc s’hi acostarà)
Hem quedat en mantenir converses entre els portaveus de les parts aquesta setmana i l’altre i el dia 6 intentar tenir-ho llest per signar un preacord a ratificar per les assemblees provincials que convocarem per donar-vos veu a delegats i tot el personal que vulgui venir.
Aixi doncs estigueu [email protected] passat el 6 d’octubre, doncs si tot va bé us convocarem perque ratifiqueu o no el resultat de la negociació del 2on conveni autonòmic.